Emlékeztető....




Hétfőn délelőtt Horváth Riával a kisbabás (6 hét-10 hónap) Baba-mama jógára várjuk a legkisebbeket, másfél órányi fejlesztő hatású megnyugvás-megnyugtatásra babának és mamának.

A kedd Laura napja. Délelőtt és délután két-két zenés-mozgásos foglalkozással várja az aprókat.
A délelőtti Hangjáték apróknak, csellókísérettel a legkisebbek számára is varázslatos élmény, a délutáni csellókísérettel átszőtt Babzsák-játék zenével pedig az izegni-mozogni szerető nagybabáké és kisóvodásoké. A napot sokak kedvence, az Ovis jóga zárja, Hortolányi Anikóval.

Ha szerda, akkor Színes tinta, Tarján Katával!Ez a komplex foglalkozás élményszerűen ismerteti meg a nagyóvodásokat a legkülönbözőbb vizuális technikákkal, miközben mozgásimprovizációval, mesével és a drámapedagógia eszközeivel gazdagítja a gyerekek alkotó gondolkodását és érzelemvilágát. Néveri Kati művészi torna elemeit is felhasználó játékos-fejlesztő foglalkozással várja a kisebb és a nagyobb óvódásokat az Ovis tornán.

Csütörtökön délután Baba-mama jóga a nagybabásoknak (10 hónap-2,5 év), egy óra kikapcsolódás és örömteli együttlét a babáknak és szüleiknek Horváth Riával.

A játékszoba továbbra is nyitva áll előttetek minden nap 10:00 és 13:00 között a Parkolóval, és 14:30 és 19:00 között, valamint állandó programjainkra is szeretettel várunk Mindenkit! Kukkantsatok be hozzánk!

Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése