Az első hét

Úgy gondoltuk, az első hét után megírjuk milyen érzéseink voltak, mik jutottak eszünkbe


Fanni mondatai:

voltak gyerekjátszás melletti hangulatos anya beszélgetések, így megtudtunk néhány kívánságot:
lehetnének gyereknevelés témában beszélgetések, beszélgető körök
jó lenne, ha lenne diavetítés
néhányan a mamák közül este altatás után lejönnének tornázni
várják már a délutáni foglalkozás, gyerek előadás kezdés időpontokat
örülnének, ha lenne szendvics, koffeinmentes kávé, sőt, zabkása is
kinti padoknak is örülnének, üldögélni, beszélgetni, alvóbabás babakocsival lehetne jól időzni, pláne ha még sok ilyen szép napos délelött lesz.

megismertünk egy igazán klassz nagymamát, Bodza és Erik nagymamáját, köszönjük a mandarint!

volt olyan nap, hogy mindenki elpakolt maga után
sokan segítettek az új, nagy járműveket összeállítani
volt és megoldódott - gyerek veszekedés, elesés - lett vigasz
úgy láttuk sokaknak nem könnyű hazamenni; az elindulást megkönnyíti egy egy utolsó gurítás

Panni gondolatai:


Azt hiszem nagyon jó kis hét volt, ismerkedtünk egymással, a hellyel és főleg a "betérőkkel", a mamákkal és a gyerekekkel, figyeltük a fényeket a parkban és a Parksarokban.
Rengeteg ötletünk van, hogy még miket szeretnénk, de azt hiszem fontos, hogy türelmesek legyünk és szép lassan alakítsuk ki a dolgokat. Minden héten lesz valami újdonság: a jövő héttől már egész nap nyitva leszünk: reggel 10-19 óráig, 13-14.30 ebédszünetet tartunk,
délelőttönként 11-fél 12 között mindennap lesznek foglalkozások a kicsiknek, melyeket a Lares ovis óvónénik tartanak. Miután kiszámíthatatlan, hogy kik lesznek itt, talán inkább kezdeményezésnek hívjuk, kis éneklés, mozgás, rajzolás, talán még egy kis bábozás is.
Délelőtt bejelentés nélkül is vállaljuk , hogy vigyázunk néhány kisgyerekre akik szívesen maradnak velünk. Persze ott lesz Dorka is szinte egész nap, segít eligazodni, játszani, szívesen főz egy jó kávét, meghallgatja ki mit szeretne. Fanni is szeretne minél többet itt lenni, reméljük nem jön közbe semmi. Hétfőn Mariska is eljön, Ő mutatta meg nekünk a Lares oviban, hogy mennyire jó dolog a rendszeres bábszínház, nagyon szerették a gyerekek a "Mariska bábszínházát", reméljük itt is így lesz.

az elmúlt héten minden délután visszatért hozzánk Gabó és Misi hogy befejezzék a munkálatokat, a pult egyre izgalmasabb, Hédi is sokat segített!


sokan csak belestek, még többen be is jötteka kicsik is jókat gurítottakés néha már alig fértünk el a nagy játszó szobában
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése