RÖGTÖNZŐ VARRODA


Havonta egyszer, csütörtökönként 17.30-20.30
Alkalmak: Március 10., április 7., május 5.
Ára: 2000 Ft/ alkalom
(A három órás programba bármikor be lehet csatlakozni, akár egy órára is, de az ár minden esetben ugyanaz.)

Javítandó és pár elcserélnivaló ruhát, táskát, egyebet jó, ha hoznak a résztvevők, de enélkül is részt lehet venni a programom, mert mi is készülünk egy alapkészlettel.

A HINTS és Cellux Csoport közös programja

Olyan divatműhelyt hozunk létre, ahova bárki elhozhatja régi, kinőtt, kinyúlt, vagy megunt ruháját, maradék anyagait és szekrény mélyén örzött divatötleteit. Varrógéppel, és egyéb hasznos eszközzel felszerelve várunk mindenkit szeretettel. Segítünk a leszakadt zsebeket felvarrni, szakadásokat megfoltozni, az ötleteket megvalósítani. Az utcáról betévedt, vagy munka után fáradtan érkező vendégeink a 'free shop' kínálatából válogathatnak kedvükre. A workshop végeztével alkalmat teremtünk az újratervezett ruhákat bemutatására is.

Ruhák tömege árasztja el a világot. Ezek idővel elhasználódnak, kukákban, turkálókban végzik, jobb esetben gazdát cserélnek, egy szeretet szolgálat segítségével útra kelnek, ha nem éppen ipari textillé alakulnak, a korábban méreg-drága holmik bezúzva, hogy aztán tömítések és padlóburkolatok formájában szülessenek újjá.

A program létrehozását indokolja, hogy fontosnak tartjuk az egyszer már befektetett alkotói, tervezői energiákkal való takarékoskodást és ezzel együtt az újra-alkotás lehetősége által felszabaduló energiákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése