Tele vagyunk meglepetéssel!!!!


A húsvét előtti hét sok érdekes programot és meglepetést kínálunk Nektek a Parksarokban. Ahogy már beharangoztuk, két igazi kis nyuszi, Kóla és Masni vár benneteket hétfőtől a Nyuszi Simogatóban.

De van más meglepetésünk is. Minden nap – hétfőtől péntekig - eldugunk a Parkban egy kis labdába rejtve egy ajándék jegyet a vasárnapi bábszínházra. KERESSÉTEK A SZÍNES LABDÁKAT!!! Reméljük, minden jegynek és labdának lesz gazdája!

És következzen a heti Ajánló.

Hétfőn, 18-án 17:00-kor újra velünk zenél, játszik és énekel Kárász Eszter a DALOLKA foglalkozáson. Szeretnénk, ha mostantól minden héten eljönne hozzánk egyszer! Kedden, 19-én 10:00-kor Laura csellós foglalkozása lesz meg persze finom illatok a szokásos keddi Parksarok reggelihez.


Szerdán, 20-án különleges programot kínálunk: vendégünk lesz Dinesh Harpal, ismert indiai jóga tanár, aki baby-massage foglalkozást tart az érdeklődőknek. Ne hagyjátok ki ezt a rendkívüli alkalmat, nem csak a kisbabásoknak lehet érdekes… Ria joga foglalkozásain (hétfö, csütőrtők délelőtt) kívül ajánljuk a szerda délutáni ovis tornát és persze


Pénteken, 22-én du. Mariska bábszínházát. Itt is különleges vendégünk lesz, Tatai Veronika pantomim meséjével visz el minket „Hetedhét országon túl…”

Szombaton, 23-án igen is lesz Cellux gyerek konyha, persze nem kerülnek el minket a húsvéti ízek és különlegességek, de azért Ne főtt sonkára számítsatok.

És azoknak, akik megtalálták a Parkban az ajándékjegyeket de persze nem csak nekik Vasárnap, 24-én a Bábakalács bábszínház papirszinházában „A szomorú királykisasszony című mese lesz nagy örömünkre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése