Bevezetés a modern mosható pelenkák és babahordozók világába

Bevezetés a modern mosható pelenkák és babahordozók világába
Kedden 5 órától két ingyenes előadás keretében a Mamami Bolt bemutatja, mi fán terem a modern mosható pelenka, és segít eligazodni a babahordozás világában.

17:00 - 18:00: Bevezetés a mosható pelenkák világába - ingyenes előadás
5 órától elmondjuk és megmutatjuk miért tartjuk a baba, a mama, a pénztárcánk és nem utolsó sorban a környezet szempontjából is a legjobb választásnak a mosható pelenkázást. Gyere el és megmutatjuk, hogy ez már nem az a textilpelenka amellyel minket pelenkáztak. Kezelése egyszerű, minimális energiabefektetést igényel, kíméli a babapopsit, és a pelenkázás költsége körülbelül harmadára csökkenthető, nem beszélve a szeméthegyekről.
Milyenek a mai mosható pelenkák, mennyibe kerülnek, hogyan kell használni őket, milyen fajták vannak, hogyan kezeljük őket, és egyáltalán, miért használjunk inkább mosható pelenkát...? Fenti kérdésekre és persze minden Bennetek felmerülő kérdésre válaszolunk és segítünk kiválasztani a Nektek épp megfelelő mosható pelenkát.

18:00-19:00: Mivel hordozzunk? Bevezetés a babahordozók világába - ingyenes előadás
Mire jó a babahordozás? Milyen a jó babahordozó? Egészséges-e a hordozás? Milyenek a mai babahordozók, mennyibe kerülnek, hogyan kell használni őket, milyen fajták vannak, és egyáltalán, miért hordozzuk a babánkat...? Fenti kérdésekre válaszolunk és segítünk megtalálni mindenkinek a testalkatához, babájához, életmódjához legmegfelelőbb babahordozót. Minden hordozóeszközt ki is próbálhattok a helyszínen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése