2011 október 9. 11:00
Kezeslábas
Élőzenés, mondókás, bábozós kavalkád kutyussal, cicussal és más állatokkal.

Minden a szemed előtt készül, mindennel szabad a játék. Házépítés, egerészés és macskazene, a végén közös játékkal. Egészen kicsiknek és kicsit nagyobbaknak. Szülővel, nagyival, papival és az óvónéni is jöhet!
Játszók:
Lőrincz Vera, Dunai Júlia, Szilvási DánielA Kezeslábas című előadásunk csecsemőknek és babáknak szól. A műsort úgy állítottuk össze, hogy a számukra is ismerős tárgyakból, a szemük előtt alakulnak ki a bábok, ismerősek az elhangzó dalok és mondókák. A játékidő kb. 35-40 perc, mely áll a 25 perces előadásból és az azt követő közös játékból, amikor is a színészek elvegyülnek a gyerekek között, akik játszhatnak is a bábokkal. 0-4 évesek számára lehetőséget nyújt megismerkedni a bábok, a zene, a versek, a színház világával. Az előadás természetesen „házhoz" megy, és mivel nincsenek technikai igények, biztos, hogy az Önök intézményében is előadható.

„Aki egyszer látja a kisbabáikkal lelkesen színházba induló mamákat, s figyeli az előadásokon magukat olyannyira komfortosan érző piciket, az velem együtt szurkol, hogy a babaszínház ne különlegesség, hanem mindennapos lehetőség legyen mind a színházak, mind a családok életében..." (Bozsik Yvette, Kossuth-díjas koreográfus, rendező)


Rendező:
Honti György
06-30-2107516
hontigy@freemail.hu
Jászai-díjas színész, rendező, drámapedagógus


Ahol egy kis mozgókép is látható: http://tv2.hu/mokka/video/mokka-habbal-kezes-labas


jegyárak: 800,- Ft.
családi jegy:2100,-Ft.
minden további jegy 650,-Ft.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése