2011 október 10-16. Új programok a Parksarokban!



   Két új programot ajánlunk figyelmetekbe a jövő héten.
Hétfőn, du. 17.30-kor kezdődik az első Családi Gyerekvacsorák foglalkozásunk.
Közös sütésre-főzésre, játékra invitálunk mindenkit. Nincs gond a hétfő esti vásárlással, főzéssel, sőt nem lesz otthon rumli a gyerekszobában sem. Müller Viki profi szakács segítségével megtanulhatjuk a konyha fortélyait, recepteket új fogásokat. aztán ha elkészültünk együtt elfogyasztjuk, amit főztünk. Csak olyan dolgokat készítünk, amikben a gyerekek is tevékenyen részt vehetnek. Persze ha nincs kedvük nudlit gyúrni vagy sütőtököt kockázni, akkor lehet játszani a játékszobában.
  Csütörtökön de. 10.30-kor indul a „Láblógató”, Mariska új foglalkozása kicsiknek. Bábozás, mozgás, éneklés, mondókák és persze egy kis mese is várja a mamákat és a piciket.
Állandó foglalkozásainkra is hívunk benneteket:
Hétfőn de. a szokott időben lesz baba-mama jóga
Kedden de. Dalolka, délután 4-től joga apával, anyával kicsiknek és ovisoknak
Szerdán du. Ovis torna
Csütörtökön du. 5-től Mariska bábszínháza. Ez alkalommal A szomorú királykisasszony című mesét láthatjuk, utána pedig síkbábot készítünk. Hozzatok rongyot, mert kifogyóban vagyunk!
Péntek du. újra lesz Dalolka Barkács. Szerencsére már jó sokan vagyunk, lassan össze kell nyitnunk a szobát!
Szombaton de. 10-től nyitva lesz a játékszoba, lehet jönni játszani, Parkolni. Dorka vár benneteket.
Vasárnap, október 16-án de. 11-kor Parksarok Színház!
 Újra ellátogat hozzánk Kamilla- Karamella Bohóc. A három szerencsevadász történetét kacaghatjuk végig. A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, foglaljatok előre jegyet, mert nem biztos, hogy mindenki befér!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése