Október első hetében


Kedves Barátaink! 

   Végre összeállt a Parksarok Színház őszi programja. Október közepétől kéthetente várunk titeket bábszínházzal, koncerttel vagy valamilyen szemet és fület gyönyörködtető programmal.  első  vendégünk október 14-én vasárnap de. az Aranyszamár Bábszínház. Egy „Mesekert”-be  invitálunk benneteket. A részletes programot itt találhatjátok…. A decemberrel még kicsit gondban vagyunk, valami igazi meglepetést szeretnénk…. 
   Várunk benneteket a most már gördülékenyen folyó állandó foglalkozásokra is. Kedden de. újra lesz Dalolka. Legutóbb olyan sokan voltunk, hogy legközelebb már összenyitjuk a termet! Csütörtökön folytatódik Mariska bábos mese sorozata. Jól ismert mese, de új ruhában: A kiskakas gyémánt fél krajcárja. A foglalkozás után bábkészítés és lehet maradni játszani is. Péntek du 5-től megint Kárász Eszter várja barátait a Dalolka Barkács.   
Szerdán du. egy zártkörű rendezvény miatt korábban zárunk, de 15.30-17-ig azért még lehet jönni játszani. A múlt héten bemutattuk Nektek Kala, az új Parkovis óvónénit, most pedig Kinga, új kollégánk írt magáról néhány bemutatkozó mondatot.  
Mutatunk egy képet a legutóbbi Parkovis kirándulásról is. Látjátok, sikerült kicsit eltávolodnunk  a Parktól.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése