nyári búcsú

Kedves Barátaink!
   Az elmúlt hetekben kevés hírt adtunk Magunkról, hiszen a nyár beköszöntével a hétvégi programok, hétközi foglalkozások is nyaralni mentek. A Parkovi természetesen teljes kapacitással működött, de most a hét végén mindenki szabadságra megy, a Parksarok pedig augusztus  26-ig zárva lesz. Úgy érezzük, sikeres hónapokat tudhatunk magunk mögött. A nehéz gazdasági helyzet ellenére minden hónapban két elődadást is tudtunk tartani a Parksarok Színházban, Kárász Eszter és Mariska foglalkozásai is egyre bővülő érdeklődés mellett folytak hétről-hétre. A hétvégi matinékon is sok új arcot láttunk, akik aztán visszatérő vendégeink lettek.
   A Parkovis csoport tavaszra megtelt, voltak napok, amikor Parkolós gyerekeket már nem is tudtunk fogadni. Ősztől ketten már iskolások lesznek, két kis barátunk másik óvodába megy, Kedus pedig nagy szomorúságunkra visszament Afrikába. Az elmenők helye gyorsan betelt, őszre már úgy tűnik teljes a létszám, csak előjelentkezést tudunk elfogadni az év közben elmenők helyére. Újdonság viszont, hogy szeptemberben a piciknek egy külön kis csoportot alakítunk ki Edina vezetésével, a nagyobbakat természetesen Kala viszi tovább.

   Az őszi programokról, az új foglalkozásokról hamarosan új információkkal jövünk. Most egy ideig csend lesz körülöttünk, de azért néha kattintsatok ide!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése