Beköszöntő


Percek alatt elszaladt a szünet és szinte a nyár is, holnap megnyitja kapuit a Parkovi. Minden ragyog: takarítva, kimosva várjuk vissza a gyerekeket. Az óvónénik is pihentek.

A csoport betelt, lesz kis- és nagyobb csoport, sok közös és sok külön töltött idő, jobbnál jobb programok, sok jó foglalkozás, rengeteg éneklés és verselés , rajzolás és számolás, sok-sok torna, ugrálás, táncolás és erősítés! A kicsik mellett segít mostantól Eszter is, aki gondozónő, és persze velünk van Kala és Edina is.
Miket tervezünk még erre a félévre a Parksarokban? Most csak megemlítjük, felsoroljuk, azután úgyis részletesen elétek tárjuk. Minden csütörtökön találkozhattok Mariskával, már szeptember 2. hetétől jobbnál jobb mesékkel vár majd titeket a Mariska bábszínházában. Péntek délután (szintén szeptember 3. hetétől ) Kárász Eszter Dalolkát, Dalolka barkácsot tart. Szeretnénk valami jót kitalálni szerda délutánra is, még dolgozunk rajta!
Vasárnap délelőttt 10 órától kéthetenként PARKSAROK SZÍNHÁZ  a legkiválóbb bábelőadások, Zenekuckó, Eszterlánc mesezenekar ... ITT már előzetest is olvashattok!
Hétvégéken Mariska Matiné, amit szeretnénk családi délelőtté fejleszteni havonta egyszer, szombat délelőtt, amikor a bábszínház után még egy jót játszhattok is, mialatt Valaki :)) megfőzi az ebédet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése