Szeptember első hetében

Kedves Barátaink!

    Nincs mese – bár nálunk azért minden nap van – szeptember lett, kezdődik az iskola és az óvoda is, azok a szerencsések is bekényszerülnek a városba, akik az utolsó percig nyaralhattak . A Parksarok az augusztusi szünet után már a múlt héten kinyitott, a parkovisok is fokozatosan visszatérnek, elkezdődtek a beszoktatások is. Könnyű dolgunk van, mert a csoport többsége már igazi nagyfiú és nagylány, aki mindenben segíti a kicsiket és persze az óvonéniket is.
   A piknikre vége elkészült a Parksarok Színház őszi programja is, a kirakatban már lehet tanulmányozni de persze hírlevélben is elküldjük mindenkinek, akit elérünk. Ha még nem iratkoztatok fel hírlevélben, a honlapon megtehetitek.
Állandó programjaink közül ezen a héten péntek délután 5-től már lesz Dalolka barkács, Mariska bábszínháza pedig  szeptember 19-én , csütörtökön nyitja meg kapuit. Kicsit szomorú hírünk is van a Dalolkásoknak. A kedd délelőtti foglalkozásokat a következő félévben biztosan nem tudjuk folytatni, de Kárász Eszterrel gondolkozunk, nem tudnánk-e egy megfelelő délutáni időpontot találni.

Továbbra is várjuk de 10-12.30-ig és du. 15.30-19-ig a játszószobába a játszani vágyókat valamint előzetes egyeztetés után a Parkoló szolgáltatás is várja az átmenetileg felügyeletre szoruló gyerekeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése