Január második hetében

Két hét pihenés után hétfőtől újra várjuk régi és új barátainkat a Parksarokban.  Egyelőre a régi rendben mennek majd a dolgok. Minden reggel 8-tól a Parkovisoké a hely, 10 órától mindenki számára nyitva áll a játékszoba 12-ig.  A délutáni pihenő ideje alatt zárva vagyunk, de 15.30-tól ismét lehet jönni  játszani. Hétfőn és szerdán délután 5-ig, kedden, csütörtökön és pénteken 7-ig vagyunk nyitva.  Hétvégeken az aktuális rendezvények szerint vagyunk nyitva, ill.  a Tied a Ház program keretében igény szerint vehető igénybe a Parksarok.
   Indulnak már az állandó foglalkozások és a hétvégi programok is. Január 9-én csütörtökön du 5-től indul, pontosabban folytatódik Mariska  bábos sorozata.  Az év első meséje A farkas meg a róka. A foglalkozás szokás szerint bábkészítéssel és közös játékkal záródik.  Pénteken 5-től  Kárász Eszter Dalolka Barkács  foglalkozása várja a Dalolka rajongókat.


  Január 12-én vasárnap de. 11-órakor kezdődik a színházi  szezon is a Parksarok színházban.  Ez évi első előadásunk a Kézenfekvő állatmesék

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése