Kedves Barátaink!


    Mostanában, ahogy közeledünk a színházi szezon végéhez rólunk is kevesebbet hallhattok.  De azért még nincs teljesen vége, úgyhogy most az utolsó 2 programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.
   
Május 11-én v vasárnap de. 10-től a Göncölszekér  zenekar lesz a vendégünk.  Őket már hallhattátok nálunk korábban is, nagy sikerük volt!!!!
A Parksarok Szinház tavaszi utolsó rendezvénye  - a ZENEKUCKÓ -  május 24-én, szombaton 11-órától lesz. Erikáékat az Újlipótban senkinek nem kell bemutatni, gyertek együtt énekelni, táncolni Velük és persze a gyerekekkel.
A csütörtök délutáni Mariska bábszínháza őszig szünetel, de péntek délutánonként a Dalolka Barkács egészen nyárig folytatódik.
A Parkovi július végéig teljes gőzzel üzemel, a nyári hónapokban az éppen hiányzó Parkovis gyerekek helyére be lehet kapcsolódni a foglalkozásokba.  Az érdeklődők keressék Kalát a Parksarokban.
Előreláthatólag 2-3 hely szabadul fel őszre a Parkoviba, ezekre a helyekre már lehet jelentkezni. Jelentkezési lapot kérhettek személyesen a Parksarokban vagy letölthető a Parksarokovi honlapján, ahol minden fontos információt is megtalálhattok a Parkoviról.

Délelőttönként 10 és 12 között változatlanul szívesen látjuk a játszani vágyókat, de ha éppen nagyon sokan vagyunk, akkor elképzelhető hogy nem fértek be. Érdemes telefonálni. Délután fél 4-től ismét várjuk a játszani vágyókat. Kedden és pénteken este 7-ig, a többi napokon 5-ig. 
Tévesen jelent meg a Porton, hogy szerdán délelőtt 10:00 kor Bábszínház kakaóval lesz a parksarokban, sajnos ez a program nem kerül megrendezésre ebben az időpontban!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése