Sziasztok Kedves régi és új Parksarok látogatók!

Néhány praktikus infót szeretnénk megosztani Veletek, amikről gyakran érdeklődtök. A Parksarok hétköznapokon reggel 8-tol du. 5-ig tart nyitva. 5 óra után és hétvégeken akkor találsz minket a Parksarokban, ha valamilyen rendezvény vagy közösségi program van . Ezeket mindig megtalálod honlapunkon, a Facebookon vagy a kirakatban. . Továbbra is van lehetőség arra, hogy családi vagy baráti programjaitokat a PS.-ben tartsatok. Ha van ilyen igény keressetek minket e-mail –ben. Szerencsés legalább egy hónappal korábban tájékozódni, mert sajnos egyre többször előfordul, hogy a kívánt időpont mar foglalt.
   Továbbra is szívesen látunk játszani vágyó gyerkőcöket, de kérjük minden esetben érdeklődjetek előzetesen telefonon, hogy van-e hely. Mostanában gyakran előfordul, hogy olyan sokan vagyunk, hogy ki kell tennünk a képzeletbeli megtelt táblát. Természetesen, amikor a park ovisok délutáni álmot alszanak, akkor inkább Ti is szundikáljatok otthon.
   A Parkoló szolgáltatás nem szűnt meg, csak egy kicsit átalakult . Olyan gyerekeket tudunk fogadni, akiket mar kicsit ismerünk, és akiket alkalmilag tudunk integrálni a parkovis gyerekek programjába, és nem igényelnek egyszemélyes felügyeletet. Persze ugyanúgy érdeklődjetek előzetesen telefonon, mint a játék szoba eseteben!
   A Parkovis csoportba folyamatosan lehet jelentkezni, ha nincs hely , az érdeklődést előjegyzésbe vesszük és aztán később be lehet kapcsolódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése