Kezdődik az őszi évad!

    Egy hónap pihenés után augusztus 29-én újra nyit a Parksarok és persze egyben a Parkovi is. Egyenlőre az első héten még csak a régi gyerekekkel kezdünk, de aztán kezdődhetnek a beszoktatások. A mostani állás szerint szeptember második felétől lesz még egy szabad helyünk, ha valakinek nem fontos a szeptember eleji kezdés, várjuk a jelentkezéseket. Új kollégánk, Orbán Melinda  bemutatkozását itt olvashatjátok. Az ovi élete egyébként nem változott, ajánljuk minden picinek és nagyobbaknak. A vidám mindennapok sok játékból, hasznos ismeretből, a részképességek differenciált fejlesztéséből épülnek fel. Aki többet szeretne tudni a Parkoviról, ugorjon át ide!
   Az őszi színházi szezon október  2-án vasárnap egy Zenekuckós koncerttel kezdődik, a teljes őszi programot hamarosan láthatjátok itt a honlapon és a Parksarok kirakatában is. 
   Szeptember közepétől újra lehet jönni délelőttönként játszani is, de előtte kérünk titeket telefonáljatok, mert ha túl sokan vagyunk, vagy ha pont minden helyet kitöltő foglalkozás van, akkor nem tudunk- pláne kisebbeket - fogadni. 
   A honlapon is látható Parkoló programba csak olyan gyerekeket tudunk fogadni, akiket már ismerünk, beszoktak a csoportba, akiket tudunk alkalmilag integrálni a csoportba. Ha szeretnétek, hogy legyen a háttérben biztonsági tartalék, ahova szükség esetén behozhatjátok a gyerkőcöt, keressetek minket e-mailben, hogy elő tudjuk készíteni az ismerkedést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése