Kapcsolat-Magunkról - Rólunk


Kapcsolat

 CÍM
 1137 Budapest Pozsonyi út 36.

E-MAIL
parksarok@gmail.com

TELEFON
061- 780-2128Magunkról


A PARKSAROK fenntartója a Lares Alapítvány. Az Alapítvány 1987-ben, az első civil szervezetek egyikeként azért jött létre, hogy megtörje az oktatás, a szociális ellátás illetve az akkor még alig létező humán és szociális szolgáltatások állami monopóliumát, non-profit keretek között működő, de vállalkozás alapú színvonalas ellátási formákat honosítson meg az oktatás, az egészségügy, a kultúra és a szociális ellátás területén. Az Alapítvány az elmúlt több mint 23 évben jelentős eredményeket ért el a szociális ellátások és képzés területén, idős és szociális gondozó hálózatot működtetett, befogadója volt több – új módszereket meghonosítani akaró - civil szervezetnek  pl .a Gordon iskolának, amíg az önálló egyesületté nem alakult.
   A Lares Alapítvány ezen kívül egy  pedagógiai, pszichológiai, mediációs központot működtet a Belvárosban. A  kulturális központ teljessé teszi azt a hagyományos LARES gondolatot , hogy kiemelt feladatunk a családok -  gyerekek és felnőttek -  belső egyensúlyának és komfort érzetének segítése  pszichológiai, pedagógia és kulturális eszközökkel.

Munkatársaink:


 


Eszter24 éves vagyok, 2013-ban végeztem a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán csecsemő-és kisgyermeknevelő szakon. Nagycsaládban nőttem fel, mindig sok gyerek vett körül, így hamar egyértelművé vált, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni.  A szüleimtől a természet és a zene szeretetét kaptam – azt gondolom, hogy ez a kettő elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a gyermekek nemcsak testben, de lélekben is cseperedjenek, egészen apró koruktól. Szirmai Gábor
Sárdi AnnamáriaSárdi Annamária analitikusan képzett gyógypedagógus, mentálhygénés szakember, baba-mama konzulens, okleveles mediátor, aktív pszichoterápiás munkát végző, sok unokás, sok gyerekes 60 éves.
Lassan 40 éve folyamatosan gyerek közelben, tanítva, óvva, de főleg nagyon szeretve a gyerekeket meg a családjaikat. Elfogadva személyiségüket és megadva a személyességet, még mindig töretlenül kíváncsian fordulva feléjük, ma már főleg segítve a velük közvetlenül dolgozó kollégák munkáját.


Rólunk
családbarát város
népszabadság
est
prae
gyermekszínházi portál
egyszervolt
meseutca
cellux
ördöglakat
mamazon

pagonyhttp://www.pestiest.hu/cikk/84533/hamarosan_nyit_a_parksarok